(video) Carla’s Dreams – Pe Umerii Tăi Slabi

Carla’s Dreams a început declaraţiile de adoraţie pentru femeie cu piesa “Pe Umerii Tăi Slabi”. O colecţie de tributuri pentru doamne şi domnişoare, această creaţie muzicală vine în întâmpinarea zilelor de Valentine’s Day, 1 şi 8 martie care urmează. Vă invităm să vizionaţi clipul acestei piese mai jos.

“Pe Umerii Tăi Slabi” are un videoclip regizat de către Roman Burlaca, cel care a definit direcţia vizuală Carla’s Dreams pe parcursul ultimilor ani. Clipul şi versurile prezintă femeia supusă stresului, neapreciată de cei dragi şi având grijă de cei mici la bine sau greu. Apare în rolul figurii materne, al persoanei care nu este apreciată pentru munca sa, sau drept soţia care nu este respectată de soţ.

Latura maternă este prezentată cu multă duioşie, veselia celor mici încărcând-o cu energie pe mamă. Femeia certată la birou primeşte ajutorul unui coleg, iar băiatul oropsit de tată îşi găseşte alinarea la mamă. Este interesantă evoluţia Carla’s Dreamsspre o direcţie matură a mesajului din piese. Femeia a fost până acum obiect de adoraţie, tentaţie, motiv de a cădea în păcat sau idol de neatins.

Odată cu “Pe Umerii Tăi Slabi” vedem şi fiinţa umană feminină, cu slăbiciuni, temeri şi o capacitate de a iubi greu de egalat, mai ales la nivel matern. Piesa include o voce mai blajină a lui Carla’s, fără acel timbru răguşit care ne-a dus de la eroine la antiexemple şi poveşti de după apus. Negativul are un bas pregnant, o percuţie lină, completate de un refren ce curge poetic împreună cu o chitară acustică.

Sursa: infomusic.ro