(Video) Shift – Minciuna

Shift ne prezintă adevărul vorbindu-ne despre ”Minciuna” pe care nu o poate ascunde. Piesa denumește noul album al artistului, venind însoțită de un videoclip regizat de Shinijikun.

Trăiesc, iubesc, urăsc, sunt fericit, sunt trist, râd, plâng, uneori sunt puternic, alteori sunt slab, uneori sunt prea sincer, alteori mă mint și pe mine…nu sunt mereu cum aș vrea să fiu și nu fac întotdeauna cele mai bune alegeri…dar sunt eu…cu bune, cu rele…sunt eu, mă accept așa cum sunt și fac tot posibilul să rămân eu. Ultima periodă din viața mea a fost un haos, cu multe încercări și lecții…un haos în care am învățat, am evoluat și am făcut al doilea album al meu. “Minciuna” e felul meu de a vedea adevărul.” – Shift
Anterior acestei piese, Shift a lansat single-ul ”De La Apus La Răsărit”, și două piese alături de Diamante FMM – ”King Kong” și ”Dat dreacu”. Din proiectul Diamante FMM fac parte și Ruby, Keed și Coco.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri și producție Sprint Media Group, DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut “Pe Cuvânt’” (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit “Imnul Copiilor” de către publicațiile de specialitate.

Și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, prin single-ul “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat în playlisturile de radio, TV si club. S-a menținut apoi în atenția publicului prin piese precum “După ani și ani” (feat. Vizi Imre), “Lejer”, “Rupem boxele (feat. Andreea Banica), “Avioane de hartie” (feat. Andra), “Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), “Urcă și coboară” (feat. Ruby) etc.
Sursa: infomusic.ro