(Video) Andreea Bălan – Tango în priviri

Andreea Bălan a lansat piesa “Tango în priviri”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Ionuț Trandafir.

«Tango în priviri» este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o trăim, o poveste ca un dans în care plutești, un dans în care conduci sau te lași purtat de partener, vrei să fugi, dar totuși vrei să rămâi pentru că e atât de bine. Tango-ul este un dans ce amintește în mod constant că este necesar să fim stăpâni pe noi înșine, în primul rând, pentru a putea avea stabilitate în doi, lucru care se aplică în special în iubire”, declară Andreea Bălan

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea și dragostea Andreei pentru dans, povestea noului single scoate în evidență aspectele aparent banale, dar esențiale, ce fac relațiile să decurgă frumos, și efectul pe care îl are lipsa acestora asupra a doi îndrăgostiți. Vizualul surprinde căutarea și indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet și simbolistica pentru relația eșuată.

Andreea Bălan este artista cu unele dintre cele mai spectaculoase show-uri, o îmbinare de succes între muzică și dans, în diferite povești conceptuale. Andreea împreună cu echipa sa oferă publicului adevărate experiențe vizuale prin muzică, dans și costume. Printre piesele lansate de artistă se numără “Îți mai aduci aminte” (feat. Uddi), “Zizi”, “Rece”, “Uită-mă” sau “Fantezia de iarnă”.

Sursa: infomusic.ro