(Video) Raluka – Undone

Raluka a lansat o nouă piesă pop-dance în limba engleză, sub numele de “Undone”. Melodia a primit un videoclip senzual, cu dansuri lascive ale protagonistelor. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

“Undone” are toate inflexiunile şi beat-urile necesare pentru a se auzi pe litoral de îndată ce începe distracţia de 1 mai. Actriţele şi fotomodelele din clip apar dansând lasciv în coregrafii care le situează pe marginea unui pat sau pe podea, moleşite de căldură. Felul în care se alintă protagonistele aminteşte de comportamentul unor feline.

Chiar dacă aceasta este o melodie pop-dance cu accente R&B, spre final are şi o porţiune dancehall ceva mai aprinsă. Versurile sunt despre indecizia de a pleca sau a rămâne într-o poveste de dragoste cu scântei.

Despre noua sa creaţie Raluka a împărtăşit aceste gânduri:

De prima dată când am ascultat piesa “Undone” am început să dansez. E o piesă ritmată, perfectă pentru vremea de afară. Mă bucur că după ultimele single-uri lente pe care le-am scos în ultima perioadă revin cu ceva energic. Sunt foarte entuziasmată de rezultatul final şi sper să placă publicului la fel de mult cum îmi place şi mie.

“Undone” este compusă de către Marco & Seba, iar versurile sunt scrise de către Irina Rimes. De altfel, Irina este bună prietenă cu Raluka. De videoclip s-a ocupat NGM Creative, iar regizor este Bogdan Păun. Filmările au avut loc la NUBA, una dintre cele mai selecte locaţii din Bucureşti, care se va extinde la Mamaia în curând. Coregrafia este semnată de Cristian Miron.

Am avut ocazia să o ascultăm pe Raluka şi în februarie, pe colaborarea cu Vescan “Ca doi necunoscuţi”. Artista a fost apreciată pentru hituri ca “Aroma”, “Aer”, “Love You” sau “I Like That Trumpet”. Colaborarea cu Killa Fonic “Dulce Otravă” a făcut de asemenea senzaţie. Raluka are şi meritul de a fi descoperit-o pe Irina Rimes, în timpul unei sesiuni la studio.

Sursa: infomusic.ro<-- 4539333 -->