Videoclip oficial: Lora – Cinci

Lora a lansat în această săptămână single-ul “Cinci”. Iniţial a fost disponibil exclusiv prin Spotify timp de 24 de ore începând de pe 2 mai, pentru ca astăzi, pe 3 mai să ajungă şi pe YouTube. Cu această ocazie apare clipul noii piese. Îl puteţi viziona în cadrul acestui articol.

“Cinci” se vrea a fi o piesă “statement” despre gesturi şi semnificaţia lor pentru a ne indica sentimentele. Cu un beat tineresc şi acorduri de chitară pozitive, Lora începe o poveste naivă, despre dragoste şi atingeri fine. Protagonişti ai clipului sunt doi îndrăgostiţi care se joacă pe străzile abandonate ale unei zone urbane.


Cei doi se dau cu skateboard-ul, sparg neoane şi se prostesc ca adolescenţii rebeli tipici. Micile gesturi ale îndrăgostiţilor, mâna trecută prin păr, ţigara împărţită şi îmbrăţişări spun o poveste pe care mai toţi am trăit-o în liceu. El o contemplează pe ea, care se plimbă cu mişcări de lebădă pe un catwalk imaginar. Tinerii se strecoară într-un mall închis şi se dau cu skateboard-ul în voie în încinta sa.

Totul e gata să se încheie cu o sărutare, până ce apare paznicul şi clipul ne lasă în suspans. “Cinci” este o piesă compusă de către Theea Miculescu, care a mai lucrat cu Lora şi la hiturile “Arde”, “Asha” şi “Ne împotrivim”. La producţia muzicală Lora a colaborat cu Mădălin Roşioru.

Clipul plin de optimism şi dragoste naivă este regizat de către Ionuţ Trandafir. Lora a concertat la Media Music Awards 2017, urcând pe scenă pentru a cânta piesa “Lume”, alături de Sergiu Ferat. Pe numele său real Laura Petrescu, muziciana a făcut parte din formaţia Wassabi înainte de a îşi începe cariera solo.

A devenit cunoscută pe scena locală prin participarea la concursul Star Factory organizat de Prima TV în 2004. În 2006 se înfiinţa formaţia Wassabi, sub tutela lui Marius Moga. Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrăgea din trupă şi începea cariera sa solo. Ulterior a participat la selecţia naţională pentru Eurovision, prin piesa “Come Along”, împreună cu Sonny Flame.

sursa: www.infomusic.ro<-- 4539333 -->