Trupa Guns N’ Roses va reedita albumul său de debut, “Appetite for Destruction”

Trupa Guns N’ Roses va reedita albumul “Appetite for Destruction”, materialul lor discografic de debut, care va fi lansat pe 29 iunie 2018. Va fi lansată totodată şi o ediţie Deluxe, cu două CD, două viniluri de 180 de grame, un CD remasterizat şi echivalentele lor de descărcare online şi streaming.

Albumul, intitulat ‘Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded Edition’, va fi disponibil în format Super Deluxe Edition, o ediţie cu patru discuri şi un Blu-Ray, însoţită de o carte de 96 de pagini cu fotografii inedite din arhiva personală a lui Axl Rose, solistul trupei.

Celebra trupă de rock Guns N’ Roses a lansat albumul original la 21 iulie 1987, iar ‘Appetite for Destruction’ ocupă în continuare primul loc în topul celor mai bine vândute albume de debut în SUA.

După mai mult de trei decenii de la această dată, albumul cuprinde piese memorabile ca ‘Sweet Child O ‘Mine’, ‘Welcome To The Jungle’, ‘Nightrain’ şi ‘Paradise City’, fiind vândute peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

În anul 2010, în timpul unui concert la Dublin, Axl Rose a fost alungat cu sticle de pe scenă.

Șase ani mai târziu, din cauza unor probleme de sănătate, solistul trupei AC/DC – Brian Johnson – nu poate urca pe scenă în cadrul unui concert, alături de colegii săi, fiind înlocuit de Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N’ Roses.
sursa: www.libertatea.ro