(Video) Loredana – Îngeri

Loredana a lansat un nou single solo, sub numele de “Îngeri”, o melodie angelică şi veselă. Primeşte un videoclip plin de nuanţe aurii şi dansatori cu coregrafii originale. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

 

 

Cu un aer teatral sau chiar cinematografic protagoniştii clipului creează un vizual spectaculos, în spatele Loredanei. Corpurile umane devin instrumente muzicale şi ţin ritmul cu chitara şi basul acestei creaţii muzicale. A se remarca accentul pe produsele româneşti de succes, precum Aqua Carpatica sau un ceas inteligent produs local, care îşi fac apariţia în clip.

Loredana Groza se află în centrul imaginii într-un costum cu fireturi aurii, perfect asortat la părul său bălai. Dansatorii din clip sunt în egală măsură contorsionişti şi yoghini, etalând flexibilitate şi sincronizare. După colaborarea cu Zdob şi Zdub de la începutul anului pe “Balkana Mama”, Loredana pare să fi prins gustul rockului, manifestat şi pe “Îngeri”.

Aerul melodramatic al piesei se potriveşte perfect cu cel mai nou proiect al artistei, care s-a alăturat recent distribuţiei musicalului “Mamma Mia!”. “Îngeri” se încheie cu vocalize lungi şi un solo de tobe plin de energie. Clipul este regizat de către Ionuţ Trandafir.

Această melodie nouă a fost cântată în premieră la concertele Loredanei de la Sala Palatului, obţinând ropote de aplauze de la cei din sală. Despre creaţia sa Loredana spune următoarele:

Piesa “Îngeri” este despre reîntoarcerea la convingerea că e întotdeauna cineva care ne veghează paşii prin viaţă, ocrotindu-ne. E despre credinţa în ceva mai presus, mai bun, mai frumos decât realitatea pe care o trăim. E despre cât de important e doar să crezi şi atunci vei putea simţi îngerii.

 
Loredana se pregăteşte de debutul în cadrul spectatolului “Mamma Mia!”, care va avea premiera pe 24 mai la Sala Palatului, în Bucureşti. Acest show o vede pe artistă în rolul Donnei, mama Sophiei, iar pe scenă vor mai urca şi Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temişan, Anca Turcaşiu şi Ana Munteanu.

Jurata de la emisiunea “Vocea României” şi una dintre marile noastre voci a lansat pe final de 2017 albumul “Ador”, care marchează de altfel şi 3 decenii de la debutul artistei.