Videoclip oficial: Guz – Iubesc maniacal

Guz a lansat noul videoclip al piesei “Iubesc Manical”, extrasă de pe albumul “Colecționez suflete”.

Vara aceasta, Guz preferă să ne arate și o altă latură a iubirii, mai neastâmpărată și euforică; “Iubesc maniacal” este mesajul pe care îl transmite în noul videoclip al piesei cu același nume. După ce ne-a îmblânzit sufletele cu piesa “Prefer”, Guz s-a întors cu “Iubesc maniacal”, o piesă veselă, plină de viața și de pasiune.

Artistul își arată în această piesă latura euforică, chiar rebelă și pofta de viață și iubire pe care o vrea să o transmită publicului.

“Iubesc maniacal” este o piesă care vrea să îți pună zâmbetul pe buze și te face să realizezi încă o dată cât de importantă este iubirea în viața noastră, spune Guz.

Piesa este extrasă de pe albumul “Colecționez suflete” lansat în septembrie 2017 și a fost compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max. Videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari.

Guz în prezent este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum “Codul Bunelor Maniere”, “În Realitate”, “Trenul Vieții”.
sursa: www.infomusic.ro