(Video) Seredinschi -“Ochii ei”.

Seredinschi, fostul concurent de la “Vocea României, lansează piesa “Ochii ei”. Artistul a devenit cunoscut după lansarea primei piese, Piesa mea de dor, în urma unui anunț din ziar în care-și caută o fosta iubita, piesa urmată de colaborarea cu JUNO și Dorian – “3D la noapte”.

Ochii ei” este al treilea single al artistului: „Piesa a fost scrisa de ceva ani. Intamplarea face ca sursa de inspiratie sa fie tot o fosta iubita, cu niste ochi minunati. Imi amintesc ca la un moment dat, cand eram in studio cu toata echipa de la HaHaHa Production, s-a dat play la aceasta piesa, compusa de mine, in studioul meu de-acasa. Am fost mega fericit, cand Feli si Serban Cazan, producatorul muzical, au inceput deja sa vina cu idei de a imbunatati piesa. Mi s-a parut “Wow”!”, povesteste Seredinschi.

Videoclipul este semnat de Sega si este o metafora a ochilor „ei” care te atrag intr-o alta lume. Muzica ii apartine lui Sebastian Seredinschi, Serban Cazan, Lucian Nagy si Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Sebastian Seredinschi si Feli Donose.

Sursa: libertatea.ro