(Video) Carla’s Dreams – Lacrimi şi Pumni în Pereţi

Carla’s Dreams a lansat un nou single după o perioadă de pauză: “Lacrimi şi Pumni în Pereţi”. Melodia este despre suferinţă şi primeşte un videoclip pe măsură, în regia lui Roman Burlaca. Vă invităm să vizionaţi clipul cu veleităţi de scurt metraj în articol.

“Lacrimi şi Pumni în Pereţi” este despre lupta internă, îngeri şi demoni şi doi îndrăgostiţi în diferite ipostaze. Fanii care ascultă cu atenţie vor auzi un vers familiar, celebrul “în patul tău şi pe muzica ta”, făcut celebru de Smiley cu un deceniu în urmă. Conceptul a fost popularizat şi de Justin Timberlake cu ceva vreme în urmă prin “Cry Me a River”.

Dragostea are inevitabil o latură dureroasă, dramatică, uneori violentă, iar Carla’s o explorează prin această piesă. Beat-ul este unul văratic şi vesel, dar versurile induc melancolie şi meditaţie. Un sample de sintetizator demn de un Daft Punk la zenit de carieră începe fiecare vers al lui Carla’s. Artistul încearcă un nou efect aplicat pe voce, care îi creşte dramatismul.

Dansatorii din clip sunt sacadaţi, aproape spasmodici în mişcări, sfâşiindu-şi hainele şi dansând frenetic în cele mai improbabile locuri. Coregrafia din spălătoria de rufe duce puţin cu gândul la clipul senzual al Arianei Grande “Everyday”. Au loc şi dansuri în staţii de metrou pe care sincer nu le recunosc, deci ar putea să nu fie din Capitala României.

La final el pleacă, iar ea rămâne privind în gol pe un coridor, confirmând că aceasta nu este o creaţie optimistă, nici visătoare, ci doar un imn al viselor zdrobite. Melodia a intrat în trending la doar câteva ore după lansarea sa şi e amuzant să regăseşti în comentariile de pe YouTube mulţi adolescenţi care invocă “lacrimi şi pumni în pereţi”, dar pe tema examenelor şi nu a iubirii.

Ultimul release Carla’s Dreams a fost fascinantul “Monomaniac”, iar ultimele sale concerte din Capitală au fost la Hard Rock Cafe la mijloc de lună martie. Juratul The Four ne-a arătat ce înseamnă să fii “Poetic şi Murdar” la început de an, după ce aproape de Valentine’s Day a sărbătorit ideea de mamă prin piesa şi clipul “Pe Umerii Tăi Slabi”.
Trupa de peste Prut pregăteşte o serie de concerte organizate tot la Hard Rock Cafe, în Bucureşti în septembrie.
Sursa: infomusic.ro