Norah Jones a lansat piesa “It Was You” – AUDIO

Norah Jones ne poartă pe tărâmul melancoliei și al romantismului cu o piesă nouă, intitulată “It Was You”. Melodia ar putea fi inclusă pe viitorul album al artistei.
După albumul ”Day Breaks”, lansat în 2016, Norah Jones revine cu o compoziție nouă, ce ar putea anunța apariția unui viitor material discografic. Single-ul se numește “It Was You” și are în esența sa toate elementele care au făcut ca un anumit segment al publicului să se declare fani pe viață ai artistei. Ne referim, desigur, la timbrul cald și totodată senzual al vocii ei, precum și la o melancolie aparte, pe care doar Norah Jones o cunoaște.

“It Was You” este compusă de artistă și înregistrată împreună cu o trupă de instrumentiști de elită, ce-i are în componență pe Brian Blade la tobe, Christopher Thomas la bas, Pete Remm la orgă, Dave Guy la trompetă și Leon Michels la saxofon.

Piesa a fost pusă în vânzare fără niciun detaliu privind materialul discografic pe care ar putea fi inclusă. Acesta este cel de-al doilea single lansat de Norah Jones anul acesta, în iunie apărând piesa “My Heart Is Full”, înregistrată în colaborare cu Thomas Bartlett.
AUDIO: Norah Jones – “It Was You”

Sursa: infomusic.ro