Brigitte Macron, schimbare neașteptată de look!!!

Brigitte Macron arată incredibil la 65 de ani. Recent, prima doamnă a Franței a uimit cu o schimbare de look ce pare să i se potrivească perfect.

La dineul oficial de la Palatul Elyseé, organizat special pentru președintele Coreei de Sud și soția sa, Brigitte Macron a avut o apariție neașteptată. A renunțat la rochiile scurte ce îi puneau picioarele tonifiate în evidență, dar și la celebrul bob, în detrimentul unei ținute elegante. Aceasta a apărut la brațul soțului ei într-o rochie lungă, bleumarin, cu crăpături largi pe ambele picioare, semnată de designerul Nicolas Ghesquière de la Louis Vuitton, ce-i sublinia foarte bine silueta.

Atenția tuturor s-a îndreptat însă către cofura ei, diferită de celebrul bob cu care ne-a obișnuit. De data aceasta, Brigitte Macron și-a strâns părul într-un coc ce i-a pus în valoare bretonul și i-a dat un aer mult mai tineresc. Fanii cuplului prezidențial și-au dat imediat cu părerea, precizând că o prinde foarte bine noua coafură pe Brigitte și chiar o întinerește cu 10-20 de ani.

 

 

Sursa: www.click.ro<-- 4539333 -->