Ai visat șerpi? Viața ta e pe cale să se schimbe!

Șerpii apăruți în vis au legătură cu provocările și sentimentele pe care le ai de înfruntat în viața zilnică. Pentru a descifra însă corect semnificația șarpelui în vis e important și contextul în care apare, așa că încercați să vă aduceți aminte cât mai multe detalii.
În general, șarpele din vis înseanmă că te confrunți cu situații dificile sau emoții nerezolvate. Poate însemna și faptul că viața ta e pe cale să se schimbe.
Iată cele mai comune înțelesuri asociate cu apariția șarpelui în vis:
șarpele este simbolul subconstientului;
șarpele indica faptul ca te afli in plin proces de vindecare si rezolvare a unor probleme;
șarpele este simbolul unei parti salbatice a ta sau a unei resurse neexploatate;
șarpele poate reprezenta intuitia ta sau un aspect al spiritualitatii tale; instinctul tau, ceea ce te misca cu adevarat;
șerpii apar în vise în timpuri de tranziție sau de transformare;
din perspectiva freudiana, șarpele reprezinta un simbol falic.
Mușcătura de șarpe semnifică temeri și îngrijorări ascunse care vă amenință. Visul ar putea veni și ca o avertizare asupra unui lucru din viața ta de care nu ești conștient. Dacă doar îl vezi, fără să te atace, asta înseamnă că vei ajunge într-o situație compromițătoare.

Dacă visezi mai mulți șerpi agresivi, e semn de neplăceri și indică faptul că vei fi amăgit.

A visa un șarpe cu clopoței reprezintă oameni sau situatți care va avertizează despre consecințe neplăcute. Avertismente clare sau ostilitate deschisă. Sentimente despre potențialul unei probleme serioase în viața dumneavoastră.

Șerpii în apă simbolizează temeri inconștiente sau un potențial de vindecare emotională. În acest caz, un astfel de vis ar putea indica curenți emoționali puternici care va pot influența cursul vieții dumneavoastră.

Daca visati un șarpe mare înseamnă că trebuie sa aveți grijă pentru ca veți fi înșelat.

Când visezi un șarpe, ai putea folosi interpretarea pentru a încuraja schimbările pozitive care au loc în viața ta. Un vis cu un șarpe ar putea fi asemenea unei monede cu doua fețe: pentru fiecare frică, teamă, îngrijorare, anxietate există o oportunitate ca ceva pozitiv să te ajute să-ți schimbi în bine viața.

Sursa: www.click.ro