Bărbatul ăsta nu iese din casă fără…

Bărbatul ăsta din Vietnam e obsedat de aur şi nu iese din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur! Tran Ngoc Phuc, de 36 de ani, umblă numai cu cel puţin 5 bodyguarzi după el, ca să nu fie jefuit.

Bărbatul ăsta din Vietnam nu pleacă din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur. Tran Ngoc Phuc a devenit cunoscut după ce fotografii şi înregistrări video ale sale în care apare purtând un colier masiv, brăţări mari şi inele de aur au apărut pe reţelele de socializare din China şi Thailanda. În timp ce mulţi oameni şi-au exprimat îndoieli că bijuteriile sunt cu adevărat de aur, unii se întreabă cum poate merge cu greutăţi atât de mari pe corpul său. Bărbatul este convins că aurul mult pe care îl pune pe el îi aduce prosperitate şi noroc.

Colecţia de bijuterii a lui Tran Ngoc Phuc constă dintr-un lanţ cu medallion de 5 kilograme de aur, două brăţări, de 5 kilograme fiecare, patru inele de 500 de grame şi o centură de aur. Bijuteriile de aur care cântăresc 13 kilograme sunt estimate la 550.000 de dolari. Bărbatul zice că şi-a comandat bijuteriile uriaşe în urmă cu 5 ani după ce un expert în feng shui i-a spus că acestea îi vor aduce noroc.

Recent, Tran Ngoc Phuc a spus că plănuieşte să-şi mai comande o pălărie şi o cămaşă de aur.Vietnamezul recunoaşte că îi este greu să poarte o greutate atât de mare. Mai ales medalionul şi lanţul îl apasă la gât şi are mari dureri. Doctorul a zis că e nebun când a văzut că poartă aşa greutăţi pe el. Dar apoi a acceptat să-şi prescrie tratament.

Tran Ngoc Phuc deţine un club karaoke în oraşul Ho Şi Min. A crescut într-o familie săracă, dar a făcut avere la 20 de ani prin negoţ de benzină. A împrumutat bani de la familie şi prieteni ca să cumpere benzină ieftină şi s-o vândă când preţurile au crescut. Deşi lumea râde de el, bărbatul ăsta din Vietnam e obsedat de aur şi nu iese din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur.