A muncit 4 luni să-şi pună pe tavan 2.000 de globuri

Îi place la nebunie Crăciunul! Pensionara Sylvia Pope este fericită să-şi vadă casa împodobită cu globuri. Ea a muncit 4 luni neîntrerupt să-şi pună ornamentele de Crăciun pe tavan. Are 2.000 de globuri.

Bunica Sylvia Pope, de 76 de ani, din Swansea, Ţara Galilor, a cheltuit 15.000 de lire sterline (77.759 de lei) numai pe globuri. Pensionara a început să adune impresionanta ei colecţie de ornamente de Crăciun în urmă cu 19 ani.

De atunci şi până acum, a ţinut evidenţa strictă a costurilor, ca să se poată mândri cu valoarea lor impresionantă. Având atât de multe globuri, are nevoie de foarte mult timp ca să-şi împodobească întreaga cameră. Îi place să le atârne de tavan, ca să le poată expune pe toate.

Anul acesta a început să le agaţe în urmă cu patru luni şi abia recent şi-a încheiat opera. Era încă frumos afară, când deja atârna globurile de tavan.

Cei zece nepoţi ai săi veneau în fiecare zi ca să vadă cum împodobeşte livingul. Acum nu se mai satură să privească tavanul împodobit.

“Cu adevărat îmi place să atârn globurile, chiar dacă e greu, fiindcă trebuie să mă urc pe scară. Însă nu las pe nimeni să mă ajute”, spune Sylvia Pope, încântată de ceea ce face. Ea e convinsă că nimeni în lume nu are tavanul atât de frumos împodobit.