Atenție! Astea sunt cele mai urâte pulovere de iarnă

Nu întotdeauna moda ”de acasă” este primită cu aplauze de colegii de serviciu sau amicii de pahar! Degeaba se chinuiește bunica, mătușa sau soția să tricoteze un an întreg un pulover pentru Crăciun dacă rezultatul final nu face decât să stârnească amuzamentul celor din jur.

Pentru cei care nu înțeleg și nu știu cât de greu se folosesc andrelele și cum se transformă un ghem de lână într-un pulover colorat, numai bun de purtat iarna, râsetele celor din jur sunt mai mult decât concludente în luarea unei decizii de nestrămutat: ”Nu o să-l mai îmbrac niciodată!”. 

Designerii de modă britanici au analizat cele mai hilare pulovere de Crăciun și au ajuns la o concluzie: creațiile vestimentare nu sunt apreciate decât de autorii lor, iar ”purtătorii” trebuie, fie să aibă o doză mare de autoironie când le poartă, fie să le uite definitiv în șifonier. Și asta pentru că singurele lor calități sunt: țin cald și stârnesc amuzamentul celor din jur. 

 

Moda puloverelor tricotate cu teme de Crăciun a ”explodat” la finele secolului XIX, iar în 1950 ele au început să se vândă în magazine.