O poveste de “dragoste” atipica…

O poveste reala face inconjurul Americii. Personajele principale sunt un emu (femela) si un magar (mascul) . Stapanul fermei unde acestia traiau, in Kershaw, Carolina de Sud, probabil de ani buni, a disparut, iar toate animalele sale, inclusiv cele doua, au ramas de izbeliste.

Un centru care se ocupa exact cu salvarea animalelor abandonate sau bolnave le gazuieste momentan, pana cand se va gasi o persoana cu inima mare care sa le adopte.

Cei care fac parte din organizatia Carolina Waterfowl Rescue nu stiau nimic despre animale atunci cand le-au salvat. In scurt timp au vazut insa ca intre magar si emu exista o relatie speciala, greu de trecut cu vederea.

Nu doar ca se alinta reciproc, se ating cu delicatete sau dorm impreuna, dar cand ingrijitorii au incercat sa-i desparta pe Jack si Diane, comportamentul amandurora s-a schimbat. Pusi in tarcuri separate, Diane a inceput sa alerge de colo colo fara oprire, fara a-si gasi locul, iar Jack pur si simplu “plangea”, a povestit Jennifer Gordon, din partea centrului, pentru The Charlotte Observer, preluat de Live Science.

In plus, Jack a inceput sa atace alti magari, inclusiv pe unul care se apropiase, curios, de Diane, dupa cum se arata pe pagina de Facebook a centrului.

Prin urmare, nu exista alta cale decat ca Jack si Diane, deveniti intre timp vedete, sa fie adoptati impreuna. Ceea ce nu pare deloc imposibil, centrul fiind luat cu asalt si chiar coplesit de doritori.