Kate Middleton este însărcinată? Imaginea care spune totul

Simpatizanții familiei regale așteaptă cu nerăbdare cel de-al patrulea copil al lui Kate Middleton cu prințul William. De câteva luni, presa britanică vuiește de zvonuri privind o posibilă sarccină secretă a Ducesei.

Ducii de Cambridge au împreună trei copii adorabili, George (5 ani) Charlotte (3 ani) și Louis (11 luni). Potrivit unor surse apropiate de familia regală britanică, Kate Middleton nu a vrut să vorbească despre aceste zvonuri, însă mulți au văzut anumite „semne” în ultima perioadă. Cu toate acestea, ea a fost văzută recent sărbătorind cu o halbă de bere, la parada de Sfântul Patrick, relatează The Daily Express. Mulți cred că faptul că a consumat alcool înseamnă că nu este însărcinată și că zvonurile nu au fost bazate pe realitate.

Răspunsul amuzant pe care l-a dat Kate Middleton când oamenii au întrebat-o dacă e însărcinată

HOUNSLOW, ENGLAND – MARCH 17: Wiliam, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge meets with Irish Guards after attending the St Patrick’s Day parade at Cavalry Barracks in Hounslow, where they presented shamrock to officers and guardsmen of 1st Battalion the Irish Guards on March 17, 2019 in Hounslow, England. (Photo by Gareth Fuller – WPA Pool/Getty Images)

Pe perioada celor trei sarcini, Kate Middleton nu a consumat niciodată alcool, chiar dacă se afla la un dineu oficial sau într-o vizită importantă. Gravidele nu au voie să bea alcool pe timpul sarcini, deoarece acesta va trece cu ușurință bariera placentară și va ajunge la copil prin vasele din cordonul ombilical.
Aflată în Irlanda alături de soțul ei, mulțimile de oameni au întrebat-o pe Kate Middleton dacă urmează să vină pe lume cel de-al patrulea copil.
„Cred că William ar fi puțin îngrijorat”, le-a răspuns ducesa de Cambridge.
Oamenii sunt extaziați și cu privire la venirea pe lume al primului copil al ducilor de Sussex. Meghan Markle urmează să nască la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lui mai.