Un polițist gol pușcă a arestat un infractor într-o saună!

Ca-n filme! Un polițist care se relaxa în timpul liber într-o saună din Suedia a depistat un bărbat care fusese dat în urmărire generală. Bărbatul a realizat imediat că unul dintre bărbații care stăteau lângă el este un traficant de droguri care se ascundea de poliție.

Bărbatul a luat-o la fugă când și-a dat seama că este în pericol să fie arestat. Deși era gol pușcă, polițistul l-a alergat pe suspect și l-a prins. Coincidența ca el să se afle acolo la acel moment a făcut deliciul internauților, după ce pe pagina de Facebook a Poliției din Rinkeby a apărut postarea care explica tot ce s-a întâmplat.

Infractorul l-a recunoscut pe polițst
„Chiar dacă voi nu ne vedeți, noi suntem acolo. A fost o acțiune destul de periculoasă, suspectul fiind acuzat de agresiune. E mai ușor să acționăm atunci când îi avem alături pe colegii noștrii, dar și echipamentul din dotare”, se arată în postare.

„Coincidența face, în mod amuzant, ca polițistul și infractorul să se recunoască unul pe altul în saună.”; a declarat șeful Poliției din Rinkeby, Christoffer Bohman, potrivit BBC. Potrivit patronului saunei, polițistul s-a dus imediat la recepție și le-a cerut angajaților să încuie toate ușile, pentru ca nimeni să nu poată ieși sau intra.

„Când polițistul l-a recunoscut pe infractor, a venit și ne-a spus că nimeni nu ar trebui să intre sau să iasă, apoi a chemat un echipaj de poliție pentru a-l sălta pe bărbat”, a povestit managerul saunei.