Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2019

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul principal din seria de filme “Deadpool”, a devenit actorul cu cel mai mare salariu de la Hollywood în anul 2019, potrivit Variety, potrivit Mediafax.

Reynolds a primit 27 de milioane de dolari pentru prezenţa în filmul “Six Underground”, o producţie Netflix care nu are încă o dată de lansare.

Al doilea cel mai bine plătit interpret din cetatea filmului american este Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Acesta a fost recompensat cu 20 de milioane de dolari pentru rolul lui Luke Hobbs din filmul “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, care va fi lansat pe 2 august. Colegul său de platou, Jason Statham, a avut un salariu mai mic, de 13 milioane de dolari. Robert Downey Jr. a încasat 20 de milioane de dolari pentru apariţia din pelicula “The Voyage Of Doctor Dolittle”. Lansarea filmului este programată pentru ianuarie 2020.

Will Smith a primit 17 milioane de dolari pentru apariţia în “Bad Boys For Life/Băieţi răi 3”, care va fi lansat pe 17 ianuarie 2020. Următorii actori cei mai bine recompensaţi sunt Tom Cruise şi Emily Blunt, care au primit între 12 şi 14 milioane pentru rolurile din filmele “Top Gun: Maverick” şi “A Quiet Place 2”. Peliculele lor urmează să apară în mai şi iunie 2020.

Sursa: www.mediafax.ro