Imagini virale! Cum arată miresele înainte și după un machiaj profesional

Frumusețea vine din interior, dar și produsele de makeup fac minuni uneori! Un machiaj profesional poate transforma o tânără în cea mai importantă zi din viața ei. În ziua nunții lor, femeile aleg de cele mai multe ori un machiaj profesional, pentru a fi sigure că arată impecabil în orice parte a zilei. Pentru asta scot din buzunar câteva sute de euro bune, dar merită, spun ele.

Machiajul chiar are puteri magice! Un make-up artist celebru pe Instagram le oferă femeilor o transformare incredibilă, doar cu ajutorul machiajului. Fotografiile sale, făcute înainte și după, au devenit virale în mediul online. Arber Bytyqi este un artist desăvârșit, care le face pe tinerele mirese să arate ca niște staruri de cinema, în cea mai frumoasă zi din viața lor. Make-up artistul are aproape 300.000 de fani pe Instagram, acolo unde își postează „operele de artă”.


Cel mai important este un machiaj care să meargă cu trăsăturile feței

Machiajul aplicat așa cum trebuie poate ascunde orice imperfecțiune, de la acnee până la cearcăne. Miresele aleg diferite stiluri de makeup, unele în culori naturale, altele vor ceva mai dramatic, cum ar fi un „smokey eye” clasic, relatează The Sun. Make-up artistul nu face transformări doar pentru mirese, deși aceste look-uri sunt cele mai populare pe contul lui de Instagram.

„Prima întrebare pe care i-o pun unei cliente este pentru ce ocazie își dorește acest machiaj. Mă consult cu ele și le întreb dacă vor ceva anume. De exemplu, dacă vor un look natural sau unul dramatic. Apoi, le pun să îmi arate ce rochie vor purta la respectivul eveniment. Designul ținutei e foarte important pentru mine. Așa știu ce vel de stil să aleg pentru clienta mea. Apoi, îi analizez trăsăturile feței. Machiajul este ca o bijuterie pentru față. Jucați-vă cu texturile și culorile și să nu vă fie frică să vă transformați. La sfârșitul zilei, machiajul se șterge complet de pe față!”, a povestit Arber Bytyqi pentru boredpanda.com.