Asta da, copilărie: cresc de mici în sălbăticie

O viață de vis și o copilărie de invidiat! Cam asta spun doctorul Natalie Burrard-Lucas (35 de ani) și soțul ei, fotograful Will Burrard-Lucas (35 de ani), atunci când primesc musafiri la cabana lor din pustietatea unei rezervații naturale din Zambia.

Cei doi britanici s-au cunoscut la Londra, în 2002, la scurt timp după ce au terminat facultatea, s-au căsătorit în 2010 și Zambia a fost țara în care și-au făcut luna de miere. La scurt timp, Natalie s-a angajat ca doctor la un spital din Londra. În 2012, dorul de Zambia i-a cuprins atât de tare încât doctorița a decis să își ia un concediu fără plată și să încerce să se angajeze pe aceeași poziție în țara africană. Will a renunțat la serviciu și a luat cursuri de fotografie pentru a putea prinde contracte bănoase pentru revistele și agențiile care se ocupă cu viața din sălbăticie.

În 2012, amândoi au venit în Zambia și nu au mai plecat de aici, chiar dacă Natalie lucrează uneori și câte 30 de ore, atunci când e de gardă la spital. Fiica lor, Rosie, de 4 ani, a devenit mascota rezervației naturale, iar micuțul Benjy, de doar șase luni, descoperă acum că cele mai frumoase jucării sunt girafele și alte animale sălbatice care s-au aciuat pe lângă cabana părinților. Cei patru nu ar reveni pentru nimic în lume la viața lor obișnuită dintr-un oraș aglomerat. Și asta pentru că… au descoperit un colț de paradis în Zambia și nu vor să îl părăsească niciodată.