Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil

Anul nou care tocmai s-a instalat a venit pentru Cameron Diaz și partenerul ei, Benji Madden, la pachet și cu o nouă etapă a vieții lor! Cei doi au devenit părinții unei fetițe care a primit numele Raddix Madden și au fost extrem de bucuroși să împărtășească vestea și cu urmăritorii lor vituali.

Până aici totul frumos și bine, însă vestea a fost cu adevărat una surprinzătoare, având în vedere că nimeni nu știa că celebra actriță ar fi însărcinată sau ar aștepta un copil.

După decizia de acum câțiva ani buni de a se retrage din cinematografie definitiv, se pare că actrița Cameron Diaz a devenit extrem de privată cu privire la viața sa personală. Totuși, având în vedere că faima nu se poate stinge peste noapte, mai ales în cazul ei, vedeta cu siguranță a mai fost surprinsă de paparazzi în diferite locații.

Cameron Diaz a devenit mămică pentru prima oară
Însă vestea că ar fi însărcinată nu a fost decât o supoziție la un moment dat, motiv pentru care se vorbește în presa internațională de posibilitatea ca aceasta să fi apelat la serviciile unei mame surogat, având în vedere și vârsta lui Cameron.

Los Angeles, CA – *EXCLUSIVE* Camren Diaz and her hubby Benji Madden are seen heading to see “Hamilton” on Christmas Eve in Hollywood. The two keep it casual for date night ahead of Christmas Day. Shot on 12/24/17.
Pictured: Cameron Diaz, Benji Madden
BACKGRID USA 25 DECEMBER 2017, Image: 358615233, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„La mulţi ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiţi şi recunoscători să începem această nouă decadă cu anunţul naşterii fiicei noastre, Raddix Madden”, a scris actriţa pe Instagram.

„Ne-a cucerit imediat inimile şi ne-a completat familia”, a adăugat Diaz, care şi-a avertizat însă fanii că nu va publica imagini cu micuţa şi nu va oferi alte detalii cu privire la naşterea acesteia, deși fanii au devenit extrem de curioși.

„Deşi suntem încântaţi să împărtăşim această veste, vrem să protejăm intimitatea micuţei noastre. Aşadar, nu vom pune fotografii şi nici nu vom spune alte detalii, în afară de faptul că este foarte, foarte drăguţă”, se mai arată în respectivul mesaj.

Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută în special pentru rolurile sale din comedii celebre precum „Bad Teacher” sau „Îngerii lui Charlie” și s-a căsătorit cu actualul ei partener în ianuarie 2015, în reşedinţa lor din Beverly Hills. Deşi cei doi au fost extrem de discreţi cu privire la relaţia lor, Diaz a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă într-un interviu acordat revistei Marie Claire în 2014.

Sursa: click.ro<-- 4539333 -->