Videoclip oficial: Feli – Amintirile

Feli aduce în actualitate unul dintre cele mai mari hituri pop din România, piesa 3 Sud Est “Amintirile”. Artista oferă o interpretare proprie şi un vibe unic melodiei din 1999. Acesta este cel mai nou release HaHaHa Production, dintr-o serie de melodii care vor aduce în actualitate hituri autohtone din ultimele decenii.

Feli îşi pune amprenta proprie pe “Amintirile”, cel mai mare hit 3 Sud Est, un single extras de pe albumul “Mileniul 3” din anul 1999. La începutul lunii iulie, Smiley ne surprindea cu variantă 2020 a melodiei “Adeline” de la Timpuri Noi şi sunt sigur că va continua seria de remake-uri de piese clasice sub bagheta HaHaHa Production. Feli a preluat piesa numărul 1 a celui mai mare boy band autohton şi i-a dat un aer de indie-pop, o melodie lejeră de vară, cu un joc vocal plăcut, peste un instrumental simplu.

Percuţia şi o chitară acustică melancolică au completat perfect vibe-ul văratic. Videoclipul oficial este în aceeaşi tonalitate, prezentând îndrăgostiţi la picnic, alternând cu cadre cu Feli într-un leagăn sau într-o cabană cu design modern în pădure. Hobby-urile şi pasiunile vechi se îmbină cu cele noi, astfel că vedem un Walkman cu o casetă 3 Sud Est lângă o boxă portabilă ultimul răcnet. La final de videoclip cei doi îndrăgostiţi îşi îngroapă “amintirile” într-o cutie de lemn, pentru a o redescoperi după multe decenii.

Feli Donose a interpretat live piesa pentru prima oară la Virgin Radio România, în cadrul segmentului Pepsi Retro Studio pe 16 iulie. Piesa originală “Amintirile” a fost lansată în 1999, la doi ani după de Laurenţiu Duţă, Viorel Șipoș şi Mihai Budeanu au format trupa 3rei Sud Est. Grupul a lansat o piesă nouă chiar în această lună, melodia “Valuri”, care spune o poveste de iubire, ilustrată cu tineri îndrăgostiţi la malul mării. În toamna anului trecut 3 Sud Est aniversa 22 de ani de la înfiinţare şi sărbătorea prin clipul “Prietenia”, în care apăreau şi alţi muzicieni (precum fetele de la Andre) şi prieteni ai artiştilor.

Feli a lansat în iunie colaborarea cu Grasu XXL “Banii n-aduc fericirea”, după ce a colaborat cu Horia Brenciu, Andi Moisescu şi alţi artişti pe o melodie specială de Ziua Copilului, “Zâmbet de copil” pe 1 iunie 2020.Leave a Reply