Jurnal FM este un post de radio cu format informativ-muzical care prin reflectarea corectă și nedistorsionată a evenimentelor cotidiene, activează în interesul și în funcție de agenda publicului facilitându-i, astfel, înțelegerea actualității interne și externe.

Jurnal FM se manifestă, întâi de toate, ca un promotor al valorilor morale, culturale și educaționale.
Postul de radio Jurnal FM are un caracter muzical-informativ deschis auditoriului larg. Grila de programe include știri, emisiuni tematice complexe, emisiuni de dezbatere, emisiuni de cultură și civilizație, de divertisment, interactive, rubrici sportive, emisiuni muzicale. Jurnal FM difuzează grupaje de știri zilnic la ore exacte.

Formatul musical al postului de radio Jurnal FM actual presupune difuzarea celor mai bune creații muzicale din Republica Moldova și România, cu un minim de 50% produs autohton.  Ne-am propus formarea coloanei sonore prin plasarea pieselor muzicale după conținutul textelor și originalitatea conținutului muzical, astfel ca auditoriul să fie satisfăcut la maximum. Sunt acceptate genurile muzicale ale epocilor trecute cu înserări de muzică contemporană. Accentul pus pe valoarea pieselor muzicale ne permite să unim muzica diferiților ani, aducând-o ascultătorului prin armonie și mesaj distinct.

Echipa

JurnalFM
JurnalFM
Developer: Vitalie Andries
Price: Free