Florian Rus – Sentimente cu alcool

Florian Rus lansează „Sentimente cu alcool”, penultima piesă de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă”. Piesa este cunoscută unora dintre fani, fiind cântată de-a lungul timpului în concerte.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu (Domino). Videoclipul a fost regizat de către Ioana Stan alături de David Mogan (DOP), producția video fiind realizată de către Loops Production.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – „Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa „Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare.

Lansat recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sur