A ajuns milionar din muşcăturile lighioanelor

Americanul de 39 de ani, Coyote Peterson, a şocat planeta! El se lasă torturat de insecte, peşti, crustacee, reptile sau mamifere şi filmează păţania, descriind simptomele. Nebuniile lui au fost urmărite de 3,6 milioane de ori.

Coyote Peterson, de 39 de ani, originar din Ohio, SUA, se consideră un veritabil Crocodile Dundee al zilelor noastre. El se lasă chinuit de insecte periculoase precum viespea gigantică asiatică, de păianjeni periculoşi, diferite miriapode şi apoi descrie senzaţia. De multe ori chinul lui durează 24 de ore, se lasă cu febră şi chiar cu o noapte petrecută la Urgenţe, unde i se administrează antidotul necesar neutralizării veninului intrat în sânge. Însă efortul lui a dat roade.

Canalul lui de pe YouTube ”Brave Wilderess” a fost vizionat de 3,6 miliarde de ori din 2014 şi până în prezent. Peterson are 17,7 milioane de abonaţi şi încasează lunar din publicitate 294.000 de dolari.

Asta înseamnă că în ultimii trei ani, de când numărul urmăritorilor lui a crescut considerabil, el şi-a mărit contul cu cel puţin 3,5 milioane de dolari în fiecare an. Filmul în care se lasă înţepat de furnica glonţ (paraponera clavata) care trăieşte în America Centrală şi de Sud a fost urmărit de 57 de milioane de ori.

Durerea resimţită de Peterson a fost atât de intensă încât americanul urla ca din gură de şarpe după ce veninul neurotoxic i-a intrat sub piele. Pentru a-şi distra abonaţii, Coyote Peterson (n.r. numele lui real este Nathaniel) s-a lăsat muşcat de un peşte piranha, de un somn uriaş, tăiat de crabi uriaşi şi chiar înţepat de pisici de mare. El a absolvit Universitatea de Stat din Ohio, Facultatea de Regie Film. La canalul de YouTube lucrează împreună cu amicul lui, Mark Vins, care, în urmă cu aproape şase ani, l-a provocat să stea 15 minute pe un muşuroi de furnici de foc. A fost pişcat de peste 60 de furnici şi a făcut febră, dar acesta a fost începutul proiectului ”Brave Wilderess”, iar fiica lui de 12 ani se mândreşte cu el la şcoală.

 

 

 

 

 

sursa: click.ro