ADDA – Rupe-mi (Acoustic)

ADDA a lansat varianta acustică a piesei „Rupe-mi”, extrasă de pe cel mai recent album – „Fata din diamant”. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl asculți.

https://www.youtube.com/watch?v=7a-djolOMFw&feature=emb_title

„Rupe-mi” este cea de-a noua piesă de pe „Fata din diamant”, al doilea album din cariera artistei. Discul înglobează 11 piese pline de emoție și substanță. „Rupe-mi” evidențiază și mai mult profunzimea acestui material discografic, în special în varianta acustică. Vocea puternică a ADDEI este acompaniată doar de acordurile chitarei, iar artista reușește să creeze o adevărată poveste pe note muzicale.

„A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar într-un final s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față. Să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru. Ăsta e scopul. Ăsta e motivul pentru care fac muzică”, este o parte din mesajul pe care ADDA l-a transmis fanilor pe Instagram.

„Tramvaiul 23”, „Tramvaiul sfârșitului”, „Lasă-mă să mor” (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri” sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și se regăsesc, de asemenea, pe albumul „Fata din Diamant„. Discul este disponibil online.

Tracklist „Fata din diamant”:

 1. Tramvaiul 23
 2. Tramvaiul Sfârșitului
 3. Lasă-mă să mor
 4. Să nu-mi iei trandafiri
 5. Paranoia
 6. Altcineva
 7. Du-te la ea
 8. Ploaia care vine
 9. Rupe-mi
 10. Puternică
 11. Fata din diamant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro