Alina Sorescu – Tot ce-a fost a fost

Alina Sorescu a lansat „Tot ce-a fost a fost”, o piesă melancolică, dar cu un mesaj optimist. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compus de Edward Sanda, noul single vorbește despre reminiscențele unei povești de dragoste. Uneori, însă, lucrurile nu funcționează așa cum ne-am dori, iar despărțirea pare cea mai sănătoasă soluție. Alina nu uită să ofere un „sfat”: „Tot ce-a fost a fost / Tristețea n-are rost / Și-atunci când îmi e greu / Știu că la capăt de ploi va fi soare mereu”.

„Tot ce-a fost a fost” este lansată împreună cu un videoclip regizat de Silviu Mîndroc pe plaja de la Corbu. 

Alina Sorescu cântă de la patru ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară dar și din afară, lansând patru albume muzicale.

În 2011, a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum „Picii lu’ Soreasca”. Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii capătă încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa. infomusic.ro