AMI – O Fată Obişnuită

Ami își deschide sufletul în fața publicului și-și permite să fie vulnerabilă și imperfectă. ”O Fată Obişnuită” este o piesă ca o confesiune, prin care artista ne încurajează să privim mai mult în interior, pentru a ne cunoaște cu adevărat.

 

„Lansez piesa asta cu emoții, fiindcă-i venită de departe, din lumea sufletului, acolo unde e mister, nesiguranță, temeri și multe întrebări la care încă stau și caut răspunsuri. Dar mai știu că la mine-n suflet e simplu, sincer și frumos.

Piesa asta ar putea fi și pentru tine începutul călătoriei tale către ceea ce eşti tu cu adevărat, să te regăsești și să îți croieşti propriul drum după cum simți tu că ar fi potrivit pentru tine.

Piesa o găsiți în întregime pe You Tube. Așadar, sper să mă primiți frumos în sufletele voastre.

Dintr-un scenariu neobișnuit, dintr-un simplu și mai sincer ca oricând,

Cu drag,
O fată obișnuită”, a transmis Ami.

Piesa este compusă de AMI împreună cu Adi Colceru și Alex Ghinea, videoclipul fiind regizat de Bogdan Daragiu.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei „Trumpet Lights”. Au urmat single-uri de succes precum „Otra Vez”, „Playa En Costa Rica”, sau „Somnu’ nu mă ia”. Anul trecut, artista s-a menținut în atenția fanilor printr-o serie de colaborări. A lansat piesa Antidot” cu Killa Fonic și „Ca să fii fericit” cu Mark Stam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa; infomusic.ro