Amuly x Nane – Lasă-mă să-ți cânt

Amuly și Nane au lansat „Lasă-mă să-ți cânt”, una dintre piesele rare de dragoste ale lui Amuly. Dacă până acum i-a obișnuit pe fani cu un stil mai dur, de această dată, Amuly scoate la iveală o parte mai puțin cunoscută de către cei care îl urmăresc și îi apreciază cariera: vulnerabilitatea.

Din punct de vedere al producției, instrumentalul și linia melodică a refrenului sunt foarte aproape de zona pop, în timp ce textul piesei îmbină perfect emoțiile cu stilul trap. Cu siguranță fiecare ascultător se va regăsi în povestea cântată de către Amuly și Nane. Artist cu puternice rădăcini hip-hop, Amuly își expune rar partea sensibilă, „Lasă-mă să-ți cânt” fiind unul dintre puținele momente în care dragostea lui arătată în fața publicului nu este îndreptată către muzică.

Amuly se numără printre cei mai de succes artiști de trap, reprezentând combinația perfectă dintre old school și new school. Muzica este singura lui muză și își scrie propriile versuri de la vârsta de unsprezece ani. A lansat primul său album în toamna anului trecut, reușind să ajungă la cifre impresionante. „Blindat” a avut 21 de piese în Spotify Top 50 și întreg albumul în primele 65 de poziții în Spotify Top 200.

Nane este unul dintre cei mai apreciați artiști momentului, din 2019 devenind unul dintre reprezentanții trap-ului românesc. În plină pandemie, Nane a lansat albumul „NANalien”, dar și piesa „Cum Era”, alături de Delia, care a strâns peste 21 de milioane de vizualizări în doar un an de la lansare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro