Andia – Sfârșitul Lumii

Andia, artista cunoscută pentru hitul ”Anotimpuri”, a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Sfârșitul Lumii”. Noul single este o piesă de dragoste cu o semnificație aparte pentru Andia.

„Am lansat videoclipul oficial pentru „Sfârșitul lumii” pe canalul meu de YouTube. Mulțumesc întregii echipe care a luat parte la acest proiect de suflet pentru mine! Este mai mult decât o piesă pentru mine, este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte.. Închideți ochii și lăsați-vă purtați de versurile piesei”, a transmis Andia.

Piesa „Sfârșitul lumii” este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Radu Pârvulescu, versurile fiind semnate de Alex Pelin. Videoclipul melodiei este regizat de Quba.

Andia a devenit în septembrie 2019 membru DJ Project, anul trecut lansând prima sa piesă ce nu are legătură cu acest proiect – Anotimpuri„, în colaborare cu Spike. Tânăra de 23 de ani este născută în Roman, judeţul Neamţ, şi a absolvit Facultatea de Economie. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani, în cadrul unui festival local. A fost aleasă de DJ Project pentru colaborare după 6 luni de căutări.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa. infomusic.ro