Andra – Bine, Bine

Andra ne invită la dans și distracție cu noua sa piesă. „Bine, Bine” este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Andra scoate în evidență frumusețea verii cu proaspăta lansare „Bine, Bine”. Piesa este compusă de Giuliana Damian, Vlad Flueraru, Horace și Șerban Cazan. Versurile vorbesc despre momentele încântătoare pe care le simțim când iubim și când ne bucurăm de viață alături de cei dragi.

„Vreau să știu: sunteți bine? Sau sunteți bine bine? O nouă piesă care sper să vă intre în suflet și pe care sper sa o fredonați în timp ce admirați un răsărit pe plajă”, a scris Andra pe Facebook.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Anul trecut, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru hitul „Jumătatea mea mai bună”, una dintre cele mai ascultate piese românești din ultimele luni, care a adunat peste 58 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro