Andra – Din An În An

Andra le aduce fanilor în dar o interpretare emoționantă a colindului românesc „Din An În An”. Compoziția muzicală este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Colindul „Din An În An” primește o noua variantă interpretată de îndrăgita Andra. Artista este acompaniată vocal de Mihaela Mihăilescu și Zoe Flavia, iar la chitară este Ștefan Postoronca. Videoclipul „Din An În An” îi găsește pe cei patru înconjurați de brazi împodobiți, atmosfera colindului fiind și mai festivă.

„Primiți cu colindul? Când trăiești în altă țară, dorul de casă e greu de suportat în fiecare zi, dar parcă de sărbători doare și mai tare sufletul. Cu gândul la cei dragi, copii, părinți, bunici, frați, prieteni, e greu să fii voios, dar, cum spune cântecul, sperăm că vine un an mai bun”, a transmis Andra.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Recent, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru hitul „Jumătatea mea mai bună”, una dintre cele mai de succes piese românești din ultimele luni, care a adunat peste 49 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro