Andra – Pas Cu Pas

Andra le dedică tuturor îndrăgostiților noua sa piesă, „Pas Cu Pas”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip emoționant, ce-i are drept protagoniști pe Mihai Petre și soția sa, Elwira.

Noua piesă „Pas Cu Pas” este compusă de Flavia Zoe împreună cu Lucian Nagy, Serban Cazan, Roland Kiss și Gabriel Stănoiu. Versurile îi aparțin, de asemenea, Flaviei, mixul și masterul fiind semnat de Gabriel Stănoiu. Melodia este lansată de Andra chiar de ziua soțului ei, Cătălin Măruță.

Andra: „Piesa este o dedicație pentru toate cuplurile care nu uită să se privească tandru, să se țină de mână, să își declare dragostea chiar și după multe clipe împreună”

„Ne îndrăgostim pas cu pas, apropiindu-ne de o persoană, acordându-i încrederea noastră, construind amintiri împreună. Pe măsură ce ne deschidem sufletul, devenim vulnerabili, dar nu ne pierdem echilibrul, pentru că ne susține persoana iubită, pașii noștri sunt sincronizați. Piesa este o dedicație pentru toate cuplurile care nu uită să se privească tandru, să se țină de mână, să își declare dragostea chiar și după multe clipe împreună”, declară Andra.

Regizat de NGM Creative, videoclipul reliefează mesajul transmis de piesă și poate fi comparat cu un film de dragoste de tip scurtmetraj. Protagoniștii sunt Elwira și Mihai Petre, nu doar dansatori profesioniști cu performanțe remarcabile, dar și un cuplu de invidiat în viața reală. Scenariul descrie parcursul unei relații de dragoste, începând cu prima întâlnire, și evidențiază că iubirea adevărată învinge orice granițe de timp și spațiu.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Recent, Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru single-ul „Jumătatea mea mai bună„, una dintre cele mai ascultate piese din 2021, care a adunat peste 51 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Tot în 2021, Andra a lansat de ziua ei, pe 23 august, piesa de suflet „Timpul„.