Andreea Bănică – Numai Iubire

În prag de Sărbători, Andreea Bănică a găsit rețeta pentru un Crăciun de poveste. Cântăreața a lansat „Numai Iubire”, un single însoțit de un videoclip disponibil în articol.

Andreea Bănică încălzește inimile fanilor și le trimite „Numai Iubire”, un single compus de către Darius Drăgoi, Șerban Cazan și Vasile Bulgaru. Piesa este însoțită de un videoclip ce îi are ca protagoniști pe Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, într-un cadru de poveste parcă desprins din filmele de Crăciun.

„Oamenii din comunitatea mea au cerut și și-au dorit să lansez o piesă nouă, iar perioada Crăciunului mi s-a părut perfectă. Am vrut să îi surprind cu emoție multă, mai ales că îmi doream să ajungă în inimile și casele oamenilor. Sper să o asculte, să o cânte și să simtă acea emoție a sărbătorilor pe care ne-o dorim cu toții”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică a lansat numeroase hit-uri precum „De nebună”, „Ce vrei de la mine” (feat. Balkan), „Linda”, „Departamentul de relații” (feat. UDDI) și „Rain in July” (feat. Jorge), ce au cucerit publicul. De asemenea, cântăreața și-a surprins fanii și cu piese în limba spaniolă sau engleză, printre care „Samba” și „Love in Brasil”, single-uri de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croația, Canada și nu numai.

Printre alte lansări muzicale se numără și „Fiesta”, „Sexy”, „În lipsa ta” (feat. What’s UP), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Același iubit” și „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound). De asemenea, Andreea știe cum să îmbine muzica și meseria full time de mamă prin vlog-urile pe care le face pe propriul canal de YouTube. Anul trecut, în decembrie, a lansat alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro