Antonia – Amor

Antonia le prezintă fanilor „Amor”, o piesă plină de senzualitate. Melodia face parte din seria The Session, și se bucură de un videoclip disponibil în articol.

https://www.youtube.com/channel/UCmDmSSTt_4vMuPM1jk4zUtg

Compusă de Alex Pelin și Alexandru Turcu, „Amor” vorbește despre sentimentele de iubire și atracție pe care le nutrim pentru acea persoană specială din viața noastră. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzzon, ce pune în evidență frumusețea artistei.

<<Amor>> este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire”, a spus Antonia. 

„Amor” face parte din noua ediție The Session, o serie de lansări ai celor mai îndrăgiți muzicieni din România. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales să le pună într-o lumină aparte.

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese printre care „I Think I Love Him”„Îmi placi tu”„Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și haios, „Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

Artista și-a început cariera artistică în anul 2010, cu melodia „Morena” în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radio-uri, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro