ANTONIA x Pitt Leffer x Guilty Pleasure – Benny Hana

ANTONIA și-a surprins fanii cu lansarea videoclipului oficial pentru single-ul „Benny Hana”, o colaborare cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure. Piesa are un ritm oriental care păstrează vibe-ul călduros de vară.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Kobzzon, iar locația aleasă pentru a susține vibe-ul piesei este Vulcanii Noroioși. Echipa de beauty și styling a Antoniei pentru acest videoclip a fost formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Este una dintre cele care mai catchy piese pe care le-am lansat, o piesă care îți rămâne în cap de la prima ascultare! Play!”, a spus ANTONIA.

„Benny Hana” a fost compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Dominteanu și Alex Ghinea (911), versurile sunt semnate de Cezar Guna, Sebastian Tudor și Andrei Ursu, iar producția de Costel Dominteanu și Alex Ghinea (911).

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese printre care „Îmi placi tu”,  „Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și haios, „Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro