ASCULTĂ ȘI CÂȘTIGĂ ZILNIC 500 DE LEI, DOAR LA RADIO JURNAL FM!

Adori să asculți radio 24 din 24? Atunci e cazul să asculți Jurnal FM, pentru că te premiază, de luni până vineri, cu 500 de lei zilnic, doar pentru că ești radioascultător fidel. Campania de fidelizare a început pe 1 octombrie, iar azi dimineață a fost dat și primul premiu.

În cadrul campaniei de fidelizare „Ascult Jurnal FM”, radioascultătorii trebuie să expedieze la numărul scurt 9955 un SMS, care să conțină parola „Jurnal FM” și prenumele. Extragerea câștigătorului va avea loc de luni până vineri, în emisie directă, la Jurnal FM. Ascultătorul este obligat să răspundă cu ”Ascult Jurnal FM!”. Dacă apelatul o face în alt fel decât modul stabilit, premiul va trece, cumulativ, pentru extragerea următoare. A răspuns cu… „ascult Jurnal FM” și Marina, prima câștigătoare din campania de fidelizare a postului de Radio Jurnal FM.

ALEX MARCOCI
prezentator PopCorn Show
„Eu eram destul de sceptic la capitolul o să răspundă el cu – „ascult Jurnal FM” pentru că este o frază clară, fără alo, fără da, fără bună ziua. A fost din start o pauză, când s-a făcut conexiunea și zic nu, sigur acuș o să zică un da și când a răsunat „ascult Jurnal FM” asta a fost bombă”

BOGDAN DASCĂL
prezentator PopCorn Show
„Au mers la Marina, o gospodină care se machia în fața oglinzii, din declarațiile sale. Aștepta de altfel să fie sunată ca și toți ceilalți 200 și ceva, 250 dacă nu mă greșesc, de oameni, care au expediat corect parola „Jurnal FM” și trebuia să răspundă la telefon cu „ascult Jurnal FM”, fără oricare alte cuvinte în plus.”

GABI MARCU
prezentator PopCorn Show
„Eu din start n-am fost deacord cu această campanie pentru că fiecare 500 de lei împărțit la trei, adică de la mine, Bogdan și Alex, dacă o s-o ducem tot așa și în fiecare zi vom oferi câte 500 de lei, cred că în curând noi vom trebui să sunăm la radio, să scriem mesaje să ne luăm banii înapoi. Felicitări pentru cei care întradevăr ascultă și când noi îi sunăm în direct ei spun parola „ascult Jurnal FM”.

Radio Jurnal FM te premiază zi de zi, pentru fidelitate. Ascultă, expediază un mesaj cu textul „Jurnal FM” și… câștigă!