Bere Gratis feat. Theo Rose – Ziua Ta

Bere Gratis colaborează pentru prima dată cu Theo Rose și lansează „Ziua Ta”. Noua piesă este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Melodia „Ziua Ta” este compusă de Mihai Munteanu, pe versuri scrise de Mihai Georgescu. Piesa vorbește despre celebrarea iubirii, un mesaj optimist și plin de însemnătate: „Și nu uita că ziua ta / E când iubești pe cineva”.

„Atrag în jurul meu oameni de calitate, de la care am atât de multe de învățat”, a scris Theo Rose pe pagina sa de Facebook.

Bere Gratis a debutat pe scena muzicala românească în 1998. De-a lungul timpului, trupa a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației, lansând hit-uri precum: „Ce mișto”, „Cea mai frumoasă fată”, „Poveste de oraș”, „Ce n-a văzut Parisul”, „Pas în doi”, „Două inimi”, „Noapte caldă” și altele, având colaborări notabile cu artiști renumiți din industria muzicală românească: Sore, Shift, Lora, Amna și maestrul Gheorghe Zamfir.

În anul 2018, trupa Bere Gratis a împlinit 20 de ani de la înființare, prilej cu care a organizat la Sala Palatului concertul aniversar „Simfonia 20”. Concertul a adus un concept inedit pe piața muzicală românească: pop-rock-ul simfonic, prin prezența Orchestrei Metropolitane București, cărora li s-a alăturat un cor de 20 de voci.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate figuri din showbiz-ul românesc. Deși este cântăreață, tânăra a apărut la TV în calitate de co-prezentatoare la Vorbește Lumea și a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. La doar 23 de ani, Theo Rose a câștigat numeroase premii și trofee la concursurile de muzică, după ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti.

Theo Rose a lansat piese de succes precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. What’s UP), „În locul meu” (feat. DJ Project), „Nu știi ce vrei”, „Stay” și „Pansament”. Printre cele mai recente colaborări se numără „De trei zile” (ft. Emilian), „Fructul Interzis” (ft. Cabron), „Spune-i Mama” (ft. Andrei Bănuță) sau „Lumina” (ft. ELENA).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro