Carla’s Dreams – Victima

Carla’s Dreams întâmpină noul an cu „Victima”, o poezie muzicală plină de emoție și sinceritate. Melodia se bucură de un videoclip la fel de profund pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Anul acesta, Carla’s Dreams aniversează 10 ani de activitate. De obicei, sărbătoriții primesc cadouri de la cei dragi, însă trupa Carla’s Dreams a ales să ofere ea în dar o piesă emoționantă. „Victima” vorbește despre o dragoste „fără un stil, cu stil anume”, atipică, reală.

„Ultima piesă din primii 10 ani Carla’s Dreams.
Personală.
Poate prea personală.
Dar din acest moment e și a Voastră.
V-am cuprins”, este mesajul transmis de Carla’s Dreams.

Melodia este acompaniată de un videoclip rupt parcă dintr-un film. Regizat de Roman Burlaca, clipul prezintă mai multe versiuni Carla’s Dreams, fiecare cu „victima” sa.

Carla’s Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un success imens in continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai cu melodii ca „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”, „Antiexemplu”, „Ne topim”, „Până la sânge”.

Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, membrii Carla’s Dreams sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.