Cătălin Măruță dă de pâmânt cu cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova

De ceva vreme, familia Măruță a intrat în atenția publicului prin prisma unui scandal mediatic apărut în urma participării Evei în filmul Tati Part Time. Andra și Cătălin au luat decizia de a-și apăra fiica de critica aspră a adulților, moment în care prezentatorul a atins un alt subiect sensibil: ironiile pe baza asemănării lui David cu manelistul Jean de la Craiova.

Ani de zile oamenii s-au legat de mai multe aspecte legate de asemănarea fiului lui Cătălin Măruță cu manelistul. Cu toate că atât el, cât și Andra au decis să nu alimenteze asemenea zvonuri extrem de deranjante pentru orice părinte, acum pare că s-a umplut paharul și prezentatorul a decis să rupă tăcerea.

Cătălin Măruță: „Vă face să vă simțiți mai bine?”

Recent, Cătălin Măruță a ieșit în spațiul public cu noi mesaje la adresa celor care ani de zile au făcut bâză pe faptul că David seamănă cu Jean de la Craiova. Totul a început după ce la Cronica Cârcotașilor a apărut o fotografie în care apar cei doi cu părul aranjat la fel.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică, părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru Andra și Cătălin Măruță 

În urmă cu ceva vreme, cunoscuta prezicătoare anunța un posibil divorț între Andra și Măruță, generat de ea. A mai spus că o relație ca a lor poate funcționa, dar sunt șanse foarte mari să se termine.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, La Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, dezvăluia cu ceva timp în urmă Carmen Harra, într-o emisiune TV

Sursa: click.ro