Connect-R feat. BRUJA – To The Max

Connect-R și BRUJA fac din nou echipă și lansează o piesă ce promovează jocul video Free Fire MAX. Single-ul se numește ”To The Max” și beneficiază de un videoclip regizat de Cristi Roman.

După „Cântăreți de karaoke„, Connect-R și BRUJA revin cu o piesă ce vine să susțină lansarea Free Fire MAX, versiunea upgradată a jocului Free Fire. Piesa „To The Max” este compusă de 2WEI și Joznez și a există într-o variantă cu versuri în limba engleză. Connect-R și BRUJA interpretează versiunea în limba română a piesei, în clip fiind introduse secvențe cu personajele din joc.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

La începutul lunii martie, Connect-R a fost invitat în emisiunea „Chefi la Cuţite”. Artistul a pregătit un desert din copilăria sa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro