Connect-R x SHIFT – Plec Departe

Connect-R face echipă cu Shift și cântă despre spirit de aventură și independență. ”Plec Departe” are ceva din relaxarea piesei „Eu vara nu dorm” și vine într-un moment în care cu toții am avea nevoie de o vacanță.

Piesa nouă ! Despre acel moment când trebuie să pleci de sub aripa mamei! Când știi că trebuie să iei viața în piept ! Enjoy !!”, a anunțat Connect-R.

„Plec Departe” este compusă de Connect-R, Shift și Liviu Teodorescu, fiind mixată și masterizată de Epic Julius. Clipul este realizat de Gradi Haos.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri și producție Sprint Media Group, DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut „Pe Cuvânt’” (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit „Imnul Copiilor” de către publicațiile de specialitate.

Și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat în playlisturile de radio, TV si club. S-a menținut apoi în atenția publicului prin piese precum „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Banica), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), „Urcă și coboară” (feat. Ruby) etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro