Corina – Las-o așa

Corina a lansat „Las-o așa”, o piesă prin care spune nonșalant, pe un ritm antrenant „Las-o așa” tuturor oamenilor care nu o merită în viața lor. Mai mult decât atât, melodia strigă vară, dans și atitudine. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

Creditele pentru „Las-o așa” merg către Lucian Nagy, Smiley și Flavius Filipescu pentru muzică și text. Producția a fost realizată, de asemenea, de Lucian Nagy.

„Clipul ăsta e ca o poveste super wrong, într-o lume în care toți o ardem prea corect și cu filtre fake. Într-o realitate în care nu mai avem chef și curaj să exagerăm, să ironizăm, să ne jucăm, în care ne impunem limite, vârste, false pudori și ne temem de cringe ca de dracu’, artiștii au datoria să scuture și să provoace. Și să ne amintească cât de tare e că trăim acum, când putem fi cine și ce vrem noi.”

<<Las-o așa>> este un mesaj pe care îl simt foarte diferit și super deschis: îl spunem celor care ne vor într-o cutie boring, celor care vor să ne cumpere, să ne mintă, să ne schimbe, să ne vândă vise mediocre. Luați-l și puneți-l exact acolo unde vreți. Ține loc de înjurătură, de revoltă, de salut de adio. <<Las-o așa>> și vezi-ți de treaba ta”, a declarat Corina.

Corina este o prezență excentrică pe scena românească din ultimii 20 de ani, care surprinde mereu prin stiluri și abordări noi. De-a lungul carierei s-a portretizat ca un artist de pop-urban cu influențe electro, la care se adaugă un styling nonconformist. Corina a rămas întipărită în inimile oamenilor cu piese precum „Fete din Balcani”, „Autobronzant” sau „A ta”, dar succesul ei a fost prezent încă de la lansarea primul ei album, „Noi Doi”, produs de Marius Moga în 2004, unde single-ul cu același nume a urcat până pe poziția #4 în Romanian Top 100.

Mereu într-o continuă căutare, în anul 2008 a lansat albumul „Gimme Your Love” înregistrat în Hamburg și supervizat de Toni Cottura, pe material regăsindu-se o colaborare cu rapper-ița americană Lumidee pentru piesa „Let Go”. Trei ani mai târziu, a lansat împreună cu JJ piesa „No Sleepin” ce a urcat în Top 10 Polonia și Spania, Top 20 Germania și Australia și în Top 30 Elveția. Astăzi, Corina vine cu un nou stil și o nouă prezență, abordând o direcție influențată de stilurile future și cyberpunk, dar cu piese provocatoare și refrene catchy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro