Damian Drăghici, Irina Rimes, Connect-R – Catrina

Damian Drăghici e gata să intre în Trending cu o super colaborare cu Irina Rimes şi Connect-R, „Catrina”. Este o reinterpretare a unei piese din popor, care primeşte un suflu fresh, de 2022. Avem parte atât de beat-uri dansabile şi un clip câmpenesc.

Irina Rimes ne oferă în „Catrina” o combinaţie de folclor autentic românesc cu infuzie de pop, în vreme ce Damian Drăghici o acompaniază la nai. Connect-R apare în clip în rol de cowboy care mută fânul şi se bucură de recoltă, în vreme ce cântă o combinaţie de R&B şi rap, pe un beat foarte catchy, cu un discret filon folcloric. Irian Rimes apare în peisaje idilice, printre flori şi coşuri cu mere, într-o curte de casă veche, clasică, românească.

La bază piesa „Hai, Catrina şi mi-arată”, cunoscută şi drept „Hora mea-i moldoveneasca” este compusă de către Mioara Velicu, care a pornit de la o versiune a sa din popor. A primit o sumedenie de reinterpretări şi mereu provoacă o horă la evenimentele la care se aude.

Irina Rimes a luptat până la ultimul decibel cu Spike în Red Bull SoundClash 2022, iar rapperul a câştigat la doar un decibel distanţă. Artista a pregătit şi o surpriză pentru fani: pe 3 iunie va lansa atât albumul „Acasă”, cât şi o miniserie documentară pe HBO Max. Acea serie este o cronică a ascesiunii sale muzicale, dar şi a revenirii la rădăcini, acasă. În acest an artista a lansat single-ul „Ba Ba ba (Inima mea bate)”, dar şi colaborarea cu Nane „Ooh, baby!”.

Connect-R rămâne cât se poate de ocupat în 2022, lansând deja o sumedenie de single-uri cu priză la public. A cântat cu Emilian pe piesa „Una”, a lansat piesa solo „Shhh…” şi track-ul „Jamaica”, alături de DJ Sava. A făcut senzaţie împreună cu Mario Fresh pe „Umbre” la puţin timp după ce a avut câteva citate şi referinţe memorabile la „40 întrebări cu Denise Rifai”.

Damian Drăghici a mai avut o super colaborare în ultimul an, cu Theo Rose şi Bodo pe piesă „Să Faci, Doamne, o Minune”, lansată drept colin de Crăciun în 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa:infomusic.ro