Damian Drăghici x Theo Rose x Bodo – Să Faci, Doamne, o Minune

Damian Drăghici lansează în colaborare cu Theo Rose și Bodo colindul ”Să Faci, Doamne, o Minune”. Damian cântă la flaut, în vreme ce Theo Rose și Bodo intrepretează părțile vocale.

„La final de zi, toți avem bucurii, griji, neajunsuri. Nu contează de ce factura sunt ele. Tuturor ne e dor de ai noștri, toți avem traume, dureri și nevoie de iubire. Avem în comun trăirile!

Vă las piesa asta și colaborarea care mă onorează. Sper ca măcar de sărbători să fiți înconjurați de ai voștri, iar dacă ei nu mai sunt, sper să ajungă rugăciunea asta la ei și să le bucure sufletele, oriunde ar fi!

Mulțumesc pentru piesa asta, Damian Draghici, Bodo, Cristina Stroe, Alessandra și întregii echipe We Are Family Records”, a transmis Theo Rose.

Recunoscut pentru stilul său original, Damian Drăghici a avut colaborări cu artiști de renume pentru single-uri de succes precum „În stație la Lizeanu” (împreună cu Smiley), „Mona” (alături de Delia), „Lume, lume” (împreună cu Andra & Cabron) și „Trandafire” (alături de Feli), piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Theo Rose a lansat piese de succes precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. What’s UP), „În locul meu” (feat. DJ Project), „Nu știi ce vrei”, „Stay” și „Pansament”. Printre cele mai recente colaborări se numără cea cu Emilian pentru hitul „De trei zile”, dar și cea cu Damian Brothers pentru „Roata”.

Bodo este vocalistul Proconsul, unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca „Cerul” și „Mi-ai luat inima” s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. „Cerul” este considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro