Dan Bălan – Printre Culori

Dan Bălan a lansat „Printre culori”, prima melodie cu versuri în limba română din ultimii 14 ani. 

Dan Bălan a revenit cu o piesă în limba română. Este vorba despre single-ul „Printre culori”, compus integral de artist. Noua melodie este lansată împreună cu un videoclip regizat de însuși Dan Bălan.

Povestea emoționantă a clipului reliefează libertatea, în toate modurile și în toate perioadele. Proiectul îl găsește pe Dan alături de un personaj feminin, într-o lume colorată, încărcată de iubire, fericire și liniște.

Anterioara piesă cu versuri în limba romana a fost „Despre tine cânt (part 2)”, pe care artistul a prezentat-o publicului în 2008, fiind al treilea single de pe albumul „The Power of Shower”. Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York.

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este cântăreț, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru „Live Your Life” de la Rihanna și T.I.

În calitate de fondator al trio-ului O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional „Dragostea din Tei”. Piesa a devenit instant o senzație la nivel mondial, ajungând în topurile din peste 30 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare. Paisprezece ani mai târziu, Dan lansează un remake optimist al piesei originale sub numele de „Numa Numa 2”, cu Marley Waters. Muzicianul este cunoscut și pentru alte hituri ca „Chica Bomb”, „Justify Sex” și „Freedom”.