Delia – Sirena Apelor

Delia se transformă într-o fascinantă și periculoasă creatură marină odată cu lansarea piesei „Sirena Apelor”. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

„Sirena Apelor” este un cântec de hipnotizant, plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova, muzica de Conte Casanova, Delia, Alex Cotoi, versuri Conte Casanova, Delia, producție Alex Cotoi. Cu un videoclip îndrăzneț cu câteva cadre controversate semnat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film, Delia este o sirenă modernă, fantastică, îmbrăcată în latex, cu un look gothic.

„Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de <<joacă>> ideal. <<Sirena Apelor>> este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia.

Controversată, cameleonică, imprevizibilă, Delia a surprins recent cu „SKNDL” în colaborare cu HVNDS, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.

La începutul primăverii, Delia a lansat „Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV. Iar vara a devenit mai efervescentă datorită piesei „Gustul care te fură”.

„SKNDL”, „Lololo”, „Gustul care te fură” și „Sirena Apelor” vor fi incluse pe albumul „FLEXX” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un material cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro