Direcția 5 – Pedepsește-mă

Trupa direcția 5 le aduce fanilor în dar o piesă plină de emoție. Intitulată „Pedepsește-mă”, noua melodie este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Marian Ionescu și Dinu Olărașu, „Pedepsește-mă” este ca o îmbrățișare caldă. Linia melodică suavă îmbracă un mesaj romantic de dragoste. „Pedepsește-mă dar cu mâinile goale /  Pedepsește-mă cu dragoste / Pedepșeste-mă până au să dispară păcatele” este refrenul noii piese marca direcția 5.

Melodia este lansată împreună cu videoclip, un mini scurt film melancolic. Protagoniștii trăiesc frumoase momente de dragoste, de la cafeaua băută dimineața împreună, la plimbări romantice prin ploaie.

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat „Am să te am„, un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat „E un ecou„, o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.